Header Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

WERKPLAATS

Werkplaats van Autobedrijf Henry v.d. Biezen

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u reparaties. Bovendien is het onderhouden van uw auto belangrijk voor uw veiligheid

Sub Page Listing Image

Werkplaats afspraak

Een werkplaats afspraak plannen kan eenvoudig via het formulier op onze website. Na uw aanvraag ontvangt u altijd een bevestiging van ons.

Sub Page Listing Image

Onderhoud (lease) & reparatie

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u (dure) reparaties. Bij Autobedrijf Henry v.d. Biezen kunt u voor zowel een grote als kleine onderhoudsbeurt terecht.

Sub Page Listing Image

Storingsdiagnose

Tegenwoordig beschikken moderne auto’s over veel elektronica. Storingen zijn in veel gevallen te herkennen aan brandende controlelampjes op het dashboard en/of waarschuwingspiepjes.

Sub Page Listing Image

Uitlijnen

Uw auto uitlijnen is van belang voor een goede weglegging. Bovendien bespaart u op uw brandstofverbruik en gaat u slijtage van de banden tegen.

Sub Page Listing Image

Bandenservice

Het is van belang dat u uw banden in topconditie houdt. Ze zorgen er namelijk voor dat u veilig op uw bestemming aankomt.

Sub Page Listing Image

Schadeherstel

Heeft u schade aan uw auto? Dat kan de beste overkomen. Laat dit snel en vakkundig herstellen door Autobedrijf Henry v.d. Biezen in Empel.

Sub Page Listing Image

APK -Keuring

Waarom een APK-keuring? Deze voorkomt dat er gevaarlijke situaties ontstaan met voertuigen die niet veilig genoeg zijn om aan het verkeer deel te nemen.

Sub Page Listing Image

Airco-service

De airco-installatie van uw auto heeft periodiek onderhoud nodig. Uw airconditioning verliest namelijk jaarlijks een gedeelte van de vloeistof.

Morgen Internet - Zorgeloos website